Skærm til e-sportsfolket fra BenQ, nu i 240 Hz

Den nye Zowie-skærm fra BenQ har fået en imponerende opdateringsfrekvens på 240 Hz og aftagelige sideafskærmninger

BenQ har lige lanceret skærmen Zowie deres første eSport-skærm med 240 Hz opdateringsfrekvens, BenQ Zowie XL2540. XL-serien er en af verdens mest udbredte inden for eSport, og ud over en højere opdateringshastighed, har det XL2540 lånt en række funktioner fra resten af familien, heriblandt Black eQualizer, aftagelige sideafskærmninger samt en mat, refleksionsfri kant omkring skærmen.

Kombineret med en computer, der kan levere 240 fps konstant, giver XL2540 en langt mere flydende spiloplevelse. Hastighed og præcision er altafgørende inden for eSport, og med springet fra 144 Hz til 240 Hz er eSport-atleter nu udrustet til at skifte til et højere gear og løfte eSport op på et nyt niveau.

Oversigt over funktioner

  • 24,5″ eSport-monitor med 1920×1080 pixel opløsning
  • TN-panel med 240-Hz understøttelse og 1 ms responstid (gray-to-gray)
  • Black eQualizer-teknologi kaster lys i mørke dele af billedet uden at overeksponere lys områder
  • Aftagelige sideafskærmninger hjælper med at holde fokus på skærmen
  • Specialdesignet kant omkring skærmen forhindrer forstyrrende refleksioner
  • Ekstern S Switch-kontrolenhed med indbygget hukommelse og genvejsknapper til personlige indstillinger
  • Stik: DVI-DL / HDMI x2 / DP1.2 / 3,5-mm stik til hovedtelefoner og mikrofon

BenQ Zowie XL2540 har en vejledende pris på 4.090 kroner.

Læs mere om BenQ Zowie her

Læs også:

Gaming-laptop forklædt som ultrabook Der er et gammelt ordsprog der siger, at hvis noget er for godt til at være sandt, så er det det nok. Det passer ret præcist på MSIs GS30 2M Shadow, e...
Deus Ex: Mankind Divided annonceret Square Enix har på lettere utraditionelle manér annonceret, at spilforlaget arbejdet på Deus Ex: Mankind Divided. På forsiden af den seneste udgave af...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1821 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?