Nu skal du styre toilettet med din smartphone

Digitalt toilet der skyller dig med vand efter du har brugt det, skal nu styres fra din smartphone – du har den jo med alligevel

Havde dette været første april, ville jeg have troet at denne pressemeddelelse var en vittighed. Men den er god nok. Geberit, der står bag AquaClean douchetoilettet (et toilet der skyller dig med vand efter endt toiletbesøg), har nu udviklet en app der styrer deres toilet.

Den app kan nøjagtig det samme som fjernbetjeningen til toilettet, nemlig styre toilettets funktioner – altså ting som at justere vandstrålens intensitet, sprayarmens position, varmen i brættet og toilettets indbyggede varmluftstørring til præcis dine ønsker.

Men Geberit stopper ikke her. Faktisk har de givet dig muligheden for at gemme dine indstillinger i app’en, og hvis du så flytter ind på et hotel der er udstyret med Geberit AquaClean toiletter af typen Mera eller Tuma, så bliver toilettet helt automatisk indstillet efter dine præferencer, og voila – vandet der rammer dine følsomme baller er præcist som hjemme.

Geberit kalder det for en følelse af ”home away from home”, og mener at det er den mest eftertragtede luksus for den kræsne rejsende.

Personligt må jeg indrømme at jeg har svært ved at tage denne app alvorligt. Men hvad ved jeg – mit toilet har de to traditionelle skyl og det er det – ikke en gang varme i sædet har det.

Måske ændrer jeg opfattelse, hvis jeg nogen sinde får toiletter der blidt skyller mig med lunkent vand efter endte besøg…

Læs også:

Lumia 530 klar i butikkerne på torsdag Vi har ventet på den, og nu er den her. På torsdag d. 18. september kommer Lumia 530 fra Microsoft i de danske butikker.Lumie 530 er forsynet med mang...
Smartphones koster danskere mere end 4 millioner i... Det er dyrt for danskerne at have en smartphone. Ikke alene koster de hurtigt op i nærheden af 5.000 kroner i anskaffelse, de er også dyre at få repar...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?