Slank powerbank med solceller til din mobil

Ny powerbank klipses direkte på mobilen og oplades af solen

powerback powerback

Det er danske Sandberg der nu sender en helt ny powerbank på gaden. En powerbank der er så slank at den kan kobles direkte bag på din smartphone og give masser af ekstra batterilevetid.

Samtidig så er den nye powerbank udstyret med solceller, så det er ikke nødvendigt at være i nærheden af en stikkontakt for at lade den op. Du kan bare lægge den i solen, og så lader den op helt af sig selv.

– Læs også: Powerbank med indbygget superkraftig lommelygte

Den nye powerbank har fået navnet PowerBack 3000, og indeholder 3.000 mAh, nok til at oplade de fleste nye smartphones helt.

PowerBack 3.000 findes i to versioner, den ene med et micro-usb-stik der passer til de fleste smartphones med centreret ladetik og maks. 165 mm højde.

Den anden har Lightning-stik og passer til iPhone 5, 6 og SE.

– Læs også: TEST: Powerbank er også en højttaler

Solar PowerBack 3000 Lightning har en pris på 399 kroner og Solar PowerBack 3000 MicroUSB koster 349 kroner.

Læs mere om de nye powerbanks her.

Læs også:

En powerbank til både tablet og smartphone Danske Sandberg har sendt to nye Powerbanks på markedet med de direkte navne – Powerbanks 6000 og Powerbanks 12000. Begge har to usb-udgange og begge,...
Tesla klar med solcelle-tag Manden bag PayPal og Tesla har mange planer om vedvarende energi, og solcelletaget passer fint ned i den strategi. Selvom han endnu ikke har været meg...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?