Smarte ure fra Michael Kors

Et smartwatch behøver ikke ligne en computer der er spændt om håndledet. Michael Kors har lige sendt to smarte ure på gaden, der både er elegant og funktionelle

Sofie og Grayson er navnene på de nye smartwatches med touchscreen fra Michael Kors. De nye modeller udbygger Michael Kors’ voksende sortiment af wearable teknologi, som markedsføres under Access-linjen.

Sofie er et smartwatch med touchscreen designet til kvinder. Grayson er tilsvarende til mænd. Begge ure kommer med forskellige belægnings- og urremkombinationer.

Linker til Instagram + valgfrit foto på urskiven

Ud over det lækre design indeholder Sofie og Grayson også den seneste version af Michael Kors Access-app’en med udvidet funktionalitet. Nyheder er bl.a. My Social, hvor du kan linke direkte fra dit smartwatch til din Instagramkonto samt vælge et personligt foto fra din Facebook eller Instagram til urskiven.

Du bestemmer selv, hvordan det skal se ud

Du kan gøre uret personligt på forskellige måder, som passer til din stil og indstille det til automatisk at opdatere looket, når du går fra dag til nat.

Notifikationer

Få notifikationer direkte på håndleddet. Med et enkelt blik på urskiven kan du se indkommende samtaler, beskeder og påmindelser.

Tal til dit ur

Du kan med stemmen få uret til at søge på nettet og indlede en telefonsamtale (funktionalitet varierer afhængig af telefonens operativsystem).

Nemt at tilkoble

Begge ure er baseret på Android Wear og er kompatible med Androidtelefoner og iPhone med funktioner til skræddersyede samtaler og beskeder. De tilslutter også dine favorit apps.

Trådløs opladning

Den lille magnetiske lader gør det nemt at være på rejse.

Måler dit aktivitetsniveau

Med den indbyggede aktivitetsmåler kan du via Google Fit se, hvor mange kalorier du har forbrændt, hvor mange skridt du har gået, og hvor lang en distance du har tilbagelagt.

Michael Kors Access Sofie og Grayson smartwatches med touchscreen kan købes hos udvalgte forhandlere over hele verden fra september 2017. Priserne starter ved 2.995 kroner.

Læs også:

Fitbit cloner Apple Watch Hvis du bruger en fitness-tracker, så kender du med garanti godt Fitbits forskellige produkter. De har nu sendt deres andet smartwatch på gaden – Fitb...
Smartwatch fra Skagen – nu med touchskærm Skagen ønsker dog ikke at give slip på deres eksklusive design. Uret, Falster Smartwatch, er godt nok et Android Wear 2.0 ud, har et minimalistisk des...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?