Spændende nyheder fra Lenovo

To nye spændende tablets og en pc fra Lenovo er på vej til de danske butikker

Lenovo løftede allerede sløret for deres nye tablets på IFA-messen i sidste måned, men kunne ikke love at de ville komme på det danske marked. Men nu er det ganske vist, tre nye tablets i Yoga-serien er på vej til det danske marked, og skulle være i butikkerne med udgangen af oktober.

De modeller, vi kommer til at se, er Yoga Tablet 2, Yoga Tablet 2 Pro og den bærbare pc Yoga 3 Pro. De nye modeller skulle give endnu større fleksibilitet og flere muligheder, samt det tyndeste og letteste design, som vi endnu har set fra Lenovo.

Yoga Tablet 2 er efterfølgeren til Lenovo Yoga Tablet,  og den kommer nu både med Android eller Windows i to forskellige skærmstørrelser (8” og 10”). Tabletten kommer med en ny indstilling kaldet hang-mode og et større støtteben samt forbedret lyd, kamera og Intel Atom-processor.

Yoga Tablet 2 Pro sigter mod underholdningsmarkedet, og er den første 13” tablet med 8 watt lyd, subwoofer og indbygget Pico-projektor, der skulle give en fantastisk filmoplevelse. Lenovo Yoga Tablet 2 Pro kommer med op til 15 timers batteritid, hang-mode og fjerdegenerations Intel Atom-processor.

Yoga 3 Pro er efterfølgeren til Lenovo Yoga 2 Pro og er slankere og lettere end nogensinde før takket være nye hængsler lavet af 800 stykker stål og aluminium, der er ligeså fleksible som en urlænke. Tabletten kommer med nyudviklet Harmony-software, der tilpasser brugen af forskellige apps til computeren, QHD+-skærm, seneste Intel Core M-processor og JBL lydindstillinger. Yoga 3 Pro vejer 1,19 kg og er 12,8 mm tyk, hvilket er hhv. 14% lettere og 17% tyndere end sin forgænger.

Lenovo Yoga Tablet 2 med Android er nu tilgængelig i Europa til en vejledende udsalgspris fra hhv. 1.700 kr. for 8”-modellen og 2.250 kr. for 10”-modellen.

Lenovo Yoga Tablet 2 med Windows bliver tilgængelig i Europa i efteråret. Modellen på 8” kommer på markedet i november til en vejledende udsalgspris fra 1.850 kr., mens 10”-modellen kommer i slutningen af oktober til en vejledende pris fra 3.000 kr.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro bliver tilgængelig i Europa i slutningen af oktober med en vejledende udsalgspris fra 3.750 kr.

Lenovo Yoga 3 Pro er tilgængelig i Europa i slutningen af oktober til en vejledende udsalgspris fra 11.950 kr.

Læs også:

Spændende tablet til under 1.700 kroner Det er allerede nu på onsdag at du kan shoppe efter en ny tablet i Aldi. Der har de nemlig en Medion tablet, Medion Lifetab P10356, til salg. Prisen e...
Nye Lenovo Legion gaming computere med et elegant ... For lidt over et år siden blev den kraftfulde serie af gaming computere, Lenovo Legion, præsenteret. I dag lancerer Lenovo på E3-konferencen den senes...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2012 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.