Superstærk oplader kører på solenergi

Fra Xtorm kommer der nu en meget kraftig oplader til mobile enheder, og den får sin energi fra solens stråler

Evoke Solar Charger Evoke Solar Charger

Navnet er Xtorm Evoke Solar Charger, og den er rettet mod folk der er på farten, og som ikke altid har adgang til strøm, men som stadig har brug for elektricitet.

Evoke Solar Charger har en indbygget 4,5 Watt Sunpower® panel, og producenten lover at den med meget høj effektivitet kan konvertere solens stråler til strøm du kan bruge til dine mobile enheder.

– Læs også: TEST: Powerbank er også en højttaler

Den er udstyret med et 10.000 mAh internt Li-polymer-batteri, og hvis du ikke lige har tid til at vente på at det indbyggede solpalen oplader det, kan du altid oplade det via en mikro-usb-port.

Den store kapacitet gør at flere enheder kan oplades inden Evoke Solar Charger mister pusten selv. Samtidig har den to usb-udgange, så du kan oplade to enheder ad gangen, så du skal ikke vælge mellem din smartphone og tablet.

Opladeren her udformet så den let kan vendes mod solen, og samtidig er den bærbar og kan let gøres fast til en rygsæk, så den konstant oplader når du er på farten.

Den er beklædt med gummi og alle åbninger lukkes helt tæt, hvilket gør at Evoke er stænktæt – ikke vandtæt, stænktæt. En vigtig pointe.

– Læs også: Powerbank med indbygget superkraftig lommelygte

Den danske pris kendes endnu ikke, men vi har fået opgivet en pris på 99€, eller omkring 736 kroner.

Indtil vi ser den i danske butikker, kan du altid besøge Xtorm.eu og købe den i deres webshop.

Læs også:

Powerbank til pc med USB-C Du kender det måske godt, du skal lige klare lidt arbejde på din laptop, men du har stort set ingen strøm tilbage, og der er heller ingen stik i nærhe...
Powerbank er også en højttaler I takt med, at vi bruger flere og flere mobile enheder, bliver vi også mere og mere afhængige af strøm. Vi jagter stikkontakter hele dagen, vi smider ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1911 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?