Alle Surface-produkter nu tilgængelige i Danmark

I sidste uge annoncerede Microsoft at de lancerede alle deres Surface-produkter i Danmark. Tech-Test var med til lanceringen og fik et hurtigt kig på de nye produkter

Microsoft Surface Book har vi kendt et stykke tid i Danmark, ikke altid for det bedste. Men nu er hele Microsofts linje af Surface-produkter så tilgængelig i Danmark. Det drejer sig om Surface Pro, Surface Laptop, Surface Book (ny version) og Surface Studio.

Ud af de fire produkter, minder de tre ret meget om hinanden. Surface Pro, Surface Laptop og Surface Book minder alle tre om en egentlig laptop i design.

Surface Pro er faktisk en laptop, der er designet til at være versatil og stadig give ydelse. Tanken er at den skal være let at tage med sig. Derfor leveres den med en 12,3” skærm, og den lover 13,5 timers batterilevetid. Den kommer stadig med Windows 10 Pro og Microsoft lover at den har hestekræfter nok til at afvikle selv de mest krævende apps du måtte smide efter den.

Den kommer med den nye Surface Pen, som skulle være den mest responsive pen Microsoft endnu har leveret. Det korte møde vi havde med den pen viser dig, at der stadig er lang vej igen. Den lagger stadig bagefter, og spidsen er ret bred. Nuvel – det gemmer vi til vi får produkterne til test.

Den leveres med forskellige processorer, alle 7. generation Intel Core-processorer; m3, i5 eller i7. Hængslerne tillader at den åbner op til 165 grader, nå ja – og så understøtter den Surface Dial.

Den næste var Surface Laptop, som nok er en anelse misvisende når det kommer til navn. For det er den mindste af de tre laptop-lignende enheder, den kører Windows S, og kan ikke køre alle applikationer. Kun dem der købes via Windows Store.

Du kan naturligvis altid opgradere til Windows 10 Pro, men så mister du nok også batterilevetiden, der pt. opgives til 14,5 timer.

Surface Book springer vi pænt over her – der er ikke sket det store fra tidligere versioner. Lidt bedre hardware, men ellers er det stadig en hybrid med en stor skærm. Den lover dog 16 timers batterilevetid, hvilket vi er ret spændte på om det skulle passe.

Det mest spændende produkter er klart Surface Studio – en Mac-lignende computer, der let kan klappes næsten helt sammen, så den let kan bruges til design, billedbehandling og tegninger. Den understøtter både Surface Pen og Surface Dial, og er klart et utrolig spændende produkt. Men… den billigste model kommer så også til at koste omkring 27.000 kroner.

Vi glæder os meget til at teste den nye computere fra Microsoft, og vi håber at vi bliver positivt overraskede. Surface Studio ser helt sikkert utrolig spændende ud.

Den nye Surface Pro fra Microsoft

Læs også:

Bliv Danmarksmester i Excel Excel har over 30 år på bagen, og fra at være en ganske simpelt elektronisk regneark, så er Excel i dag et super avanceret værktøj, der kan langt mere...
Apple er verdens største it-virksomhed Listen fra det store analysebureau Gartner, er opgjort ud fra deres omsætning af it og komponenter, og placerer som sagt Apple på en suveræn førstepla...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1978 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?