TEST: Harman/Kardon Go+Play levere varen

Det er skønt når et produkt bare gør hvad det skal uden de store armsving. Harman/Kardons mobile bluetooth højttaler, Go+Play er sådan et produkt og vi har været rigtig glade for bekendtskabet

Musik er en vigtig del af hverdagen for de fleste af os. Mange vælger så at lytte til musik i headsets, men dels er det ret asocialt, dels er det ikke behageligt at have headset på hele dagen.

Derfor er bluetooth højttalere da også ret populære, og alt andet lige, så er der altså principielt bedre lyd i en stor højttaler, end tilfældet er for et headset. Vi har haft den mobile bluetooth højttaler, Go+Play fra Harman/Kardon på besøg, og har nydt hvert et øjeblik fra den.

Meget let at komme i gang

Et produkt som en højttaler skal bare være let at bruge, og det er helt sikkert også tilfældet for denne højttaler. Fra vi pakkede den ud til vi havde fået forbindelse til den fra vores mobil gik der ikke mange minutter, og så var det ellers bare at nyde musikken.

Ikke noget med en speciel app der skulle bruges til at styre den med, næ – vi lod bare musikken spille direkte fra vores afspiller på smartphonen.

På selve højttaleren er der kun ganske få knapper. En volumen op og ned, og en til at tænde og slukke for højttaleren med. Derudover er der så et par led-lys er indikerer hvor meget strøm der er tilbage på højttaleren.

Harman/Kardon Go+Play

Godt og robust design

Selve højttaleren har en rigtig flot design. Alt er afrundet, og selv den bøjle man bærer den rundt i er afrundet.

Det hele gør at højttaleren ser ret elegant ud, og derfor er der heller intet problem i at skulle have den stående i stuen eller andre steder. Den er absolut værd at vise frem.

På højttalerens bagside er der så et par tilslutninger gemt bag et lille dæksel. Her finder du strømforbindelsen, et usb-stik, mulighed for tilslutning af et jack-stik og endelig et servicestik. I vores test benyttede vi os udelukkende af strømstikket, men det var dejligt at vide, at vi også kunne tilslutte andre lydkilder via jack-stik.

God dybde i lyden

Men det vigtigste er og bliver lydkvaliteten, og her er der ikke meget at komme efter. Harman/Kardon leverer vanen tro, en rigtig god lydkvalitet i denne mobile højttaler.

På en eller andet måde, lykkes det dem at få den til at præstere en fyldig lyd både når det kommer til bas og til mellemtone og diskant. Den formår også at brede lyden ud, så det virker som om der er mere end blot den ene højttaler i stuen når du lytter til den.

Hvis vi skulle sætte en finger på noget, så er det at bassen måske ind i mellem kan virke lidt overvældende. Som om der bliver givet lidt for meget bas i forhold til, hvad den meste musik kan tåle. Omvendt så får musikken en god dybde og er meget flot afrundet.

Så helt generelt er vi meget begejstrede over lyden i denne højttaler, og vi nyder den dagligt til alt salgs musik i hverdagen.

Og så skal vi da lige nævne, at batterilevetiden er imponerende lang på den. Ved almindelig brug, går der ofte over en uge mellem vi er nødt til at lade den op. Så når Harman/Kardon lover op til otte timers spilletid, så er det ikke løgn. Nå ja – den kan også bruges til at lade din smartphone op med – just saying.

Og er du så heldig at du har to af slagsen, så kan de kobles sammen så det bliver en ægte stereooplevelse.

Produktinformation

  • Produktnavn: Go+Play
  • Producent: Harman/Kardon
  • Type: Bluetooth højttaler
  • Signal/støjforhold: 80 dB
  • Batteritype: 22.2 Wh, genopladelig
  • Batterilevetid: Op til 8 timer
  • Dimensioner: 211,5 x 417,5 x 181,5 mm
  • Vægt: 3,4 kg
  • Set til: 2.199 kroner
  • Mere information hos Harman/Kardon

Bedømmelse

Samlet vurdering 90%

Hvis du skal have en bluetooth højttaler til hjemmet, hvor kravet er både mobilitet, flot design og rigtig god lyd, så har du højttaleren har. Harman/Kardon Go+Play får vores varmeste anbefalinger, også selvom prisen er lidt høj.

Læs også:

Masser af Boom for pengene Det er ikke for sjov, når Ultimate Ears, UE, kalder deres nye trådløs højtaler for Boom 3. For selv om forgængerne Boom og Boom 2 spillede højt, så er...
Trådløs højttaler til aktive sportsfolk Den nye, trådløse højtaler fra Philips er designet til et aktivt liv: BT6000 kan tåle vandsprøjt og der følger en strop med, så den kan sættes fast i ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2039 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?