TEST: Vinsic har strøm nok til din laptop

Om du har en eller flere mobile enheder, så har du brug for strøm, og Vinsic Powerbank har rigeligt med strøm – og så oplader den dine enheder med lynets hast

Vinsic Quick Charge Power Bank Vinsic Quick Charge Power Bank

Hvis det ikke er din smartphone, så er det din tablet, dit smartwatch, din laptop eller noget helt tredje der løber tør for strøm. I vores glæde over de mange mobile enheder vi alle på en evig jagt efter strøm.

Personligt betyder det, at jeg aldrig er langt væk fra en strømkilde – for tænk nu hvis min smartphone, min tablet eller lignende løber tør fra strøm. Når jeg rejser sidder jeg altid i lufthavnen tæt på en stikkontakt, og jeg jagter de flyafgange der har strøm i sæderne til deres passagerer.

Men der er hjælp at hente i form af powerbanks, og disse batterier er blevet stadig mere populære over de sidste par år. Kapaciteten er også gået op – hvilket er vigtigt når en smartphone hurtigt sluger 3-4.000 mAh, og din tablet måske 4-5.000 mAh.

Vi har kigget på den største powerbank vi til dato har haft vores hænder i – altså ikke ret fysisk, men rent kapacitetsmæssigt. Vinsic har en kapacitet på 20.000 mAh, hvilket er langt over nogle powerbanks vi endnu har set.

Selvom den også er en rimelig stor powerbank, så er den faktisk ikke større end den vi har liggende på 15.000 mAh.

Hurtig opladning

Men det der for alvor gør Vinsic spændende er at den er udstyret med Quick Charge 3.0, hvilket betyder at de mobile enheder der understøtter den teknologi (hvilket vil sige de fleste nyere smartphones), kan oplade fra 0-80% på en lille halv times tid.

Udover usb-porten med quick charge, har den naturligvis også en almindelig usb-port, og en usb-c-port. Det betyder at de enheder, som f.eks. mange af de nyere laptops, også kan oplades med Vinsic.

Vi havde stor glæde af Vinsic i vores lille test, og blev rigtig glade for det display der med et lille tryk, fortæller hvor mange procent strøm der er tilbage på Vinsic.

Vores vurdering

Det kan godt være at den er stor – Vinsic altså – men den er altså en fantastisk rejsekammeret. Alene din smartphone oplades fire til fem gange uden du behøver spekulere på at skulle få Vinsic i opladeren.

Designet er ganske nydeligt – afrundet i kanterne og en pæn afdæmpet farve. Den er klart en af redaktionens favoritgadgets, og så er prisen ikke speciel høj.

Produktinformation

  • Produktnavn: Vinsic Quick Charge Power Bank
  • Producent: Vinsic
  • Kapacitet: 20.000 mAh
  • Porte: 1 stk. standard usb-port med 5V 2.4A DC. 1 stk. quick charge usb-port med 3.6 – 6.5V ved 3A, 6.5 – 9V ved 2A, 9 – 12V ved 1.5A. 1 stk. usb-c-port med 5V input ved 2A og 5V output ved 3A. 1 stk micro-usb-port med 5V ved 2.4A og 9V ved 2A.
  • Pris: Set til kr. 499,-
  • Mere information hos LogoPowerBank

Bedømmelse

Samlet vurdering 100%

Vinsic Quick Charge Power Bank er en uundværlig følgesvend på turen. Med 20.000 mAh, en quick charge-port og en usb-c port kan du ikke alene oplade dine enheder lynhurtigt, du kan også oplade alt lige fra dit smartwatch til din laptop. Klart en favoritgadget.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2637 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart