TomTom opgraderer deres motorcykel-gps

De opdaterede TomTom Rider har fået præ-installerede ruter og interessepunkter til motorcyklister, og skærmen er blevet både lysfølsom og handskevenlig

TomTom Rider kommer i tre modeller, 42, 420 og 450 og naturligvis er den sidste også flagsskibsmodellen i serien.
Det er ikke småting som TomTom lover brugeren af de nye Rider-versioner. Blandt løfterne er ’nogle af verdens bedste ruter’, som er udvalgt af blandt andet MotoPlus, Adventure Bike RIDER og Tourenfahrer.

Som alle de nyere TomTom-enheder har Rider også Lifetime-verdenskort, Lifetime TomTom Trafficking og Lifetime advarsler mod fotofælder.

I pressemeddelelsen skriver Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager for TomTom i Danmark:

”Den feedback vi får fra vores kunder fortæller os, at motorcyklister altid ønsker at finde de mest storslåede og spændende veje. Vores ruter vil i den grad hjælpe dem med at skabe mindeværdige oplevelser. Motorcyklisterne kan selv vælge graden af stigning på deres tur, hvilket er ideelt, hvis man enten har brug for en afslappende dag eller føler sig klar på en udfordring.”

Den opdaterede TomTom Rider-serie bliver tilgængelig i butikkerne fra slutningen af april. TomTom Rider 42 og TomTom Rider 420 bliver tilgængelige i elektronikforretninger, mens TomTom Rider 450 og Rider 450 Premium Pack bliver tilgængelige i specialistforretninger.

Priserne bliver:

  • TomTom RIDER 42: 2.699 kr.
  • TomTom RIDER 420: 2.999 kr.
  • TomTom RIDER 450: 2.999 kr.
  • TomTom RIDER 450 Premium Pack: 3.799 kr.

Læs også:

Tips til turen med TomTom Der kan næppe være nogen tvivl om, at TomTom kæmper en kamp mod giganter. De har længe siddet sikkert på tronen som den ubesejrede mester indenfor nav...
Ny gps til motorcyklen Rider 410 kommer i en udgave med navnet ’Great Rides Edition’, der har ’Lifetime World Maps’ hvilket betyder at der i hele enhedens levetid er opdater...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?