TT0011: En tur ind i fremtiden

Fremtiden er et spændende sted, og vi vil alle gerne kende den. Derfor har Lars Bennetzen besøgt fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen for at høre lidt mere om, hvad fremtiden vil bringe

Denne gang er Tech-Talk taget på cafe for at snakke med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Future Navigator. Planen var at få en ide om, hvad vi kan forvente os i fremtiden – rent teknologisk.

Men der gik ikke længe, inden snakken tog en spændsende og interessant drejning. Diskussionen blev langt mere filosofisk, og vi kom til at snakke de mekanismer der driver den menneskelige adfærd og udvikling.

Anne Skare Nielsen er en guldgruppe af viden og holdninger til, hvorfor mennesker gør som de gør, og hendes anekdoter fra en karriere i fremtidsforskning var utrolig spændende.

Lyt med til en times café-snak med Anne Skare Nielsen, og nyd en snak om Sci-Fi forfattere, film, bøger, udvikling, fremtiden og ikke mindst om den evolution vi går igennem som mennesker.

Rigtig god fornøjelse med den 11. udgave af Tech-Talk.

Læs også:

TT0014: Sikkerhedstendenser i 2018 IBM har lige udgivet en rapport der tager en status på sikkerhedssituationen i 2018. Det er spændende læsning, hvor de snakker om hvad der sker omkrin...
TT004: Mobilen giver malware adgang til hele netvæ... Truslen mod vores it-systemer er større end nogen sinde. I 2016 var ransomware den største trussel mod vores it-systemer, og den udvikling forventes a...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?