TT0011: En tur ind i fremtiden

Fremtiden er et spændende sted, og vi vil alle gerne kende den. Derfor har Lars Bennetzen besøgt fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen for at høre lidt mere om, hvad fremtiden vil bringe

Denne gang er Tech-Talk taget på cafe for at snakke med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Future Navigator. Planen var at få en ide om, hvad vi kan forvente os i fremtiden – rent teknologisk.

Men der gik ikke længe, inden snakken tog en spændsende og interessant drejning. Diskussionen blev langt mere filosofisk, og vi kom til at snakke de mekanismer der driver den menneskelige adfærd og udvikling.

Anne Skare Nielsen er en guldgruppe af viden og holdninger til, hvorfor mennesker gør som de gør, og hendes anekdoter fra en karriere i fremtidsforskning var utrolig spændende.

Lyt med til en times café-snak med Anne Skare Nielsen, og nyd en snak om Sci-Fi forfattere, film, bøger, udvikling, fremtiden og ikke mindst om den evolution vi går igennem som mennesker.

Rigtig god fornøjelse med den 11. udgave af Tech-Talk.

Læs også:

TT0008: Har Virtual Reality en chance? Virtual Reality har fået en beskeden start, når det kommer til hjemmebrugerne. Men skyldes det teknologien eller folks holdning til VR? Kasper ...
TT0010: Dansk it-succes på Kickstarter Det er ikke så ofte en dansker får succes på Kickstarter, men det var hvad Nikolaj Hvid opnåede. Han fik ideen til et helt specielt headset, som på...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1640 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?