Videotest: Plantui – de sidste ord

Den finske automatiske plantekasse, Plantui, har været spændende at teste, men den giver ikke valuta for pengene. Se vores kommentar i denne video

Plantui Plantui

Jeg har haft Plantui, den finske plantekasse, kørende i over tre måneder, og selvom det har været spændende at have den kørende, så har min erfaring også været, at den ikke er pengene værd.

Det udbytte du får ud af Plantui er bare ikke godt nok. Så det salat eller de krydderurter der kommer ud af det, bliver alt for dyre.

Sjov, ja – pengene værd, nej.

Bedømmelse

Samlet bedømmelse 40%

En sjov plantekasse, men den er ikke effektiv nok. Du får for lidt ud af den til at det er tid eller penge værd. Gå i stedet ned i det lokale supermarked og køb nogle økologiske salater eller krydderurter.

Læs mere om Plantui her.

 

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2004 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?