Xbox One opnår momentum

Administrerende direktør rapporterer om fremgang for Xbox One og Xbox Live.

xbox

Microsoft ser sig velsignet af lysere tider for Xbox One. Hardwaregigantens administrerende direktør, Satya Nadella, afslører, at Microsofts fjerde kvartal i dette regnskabsår har været yderst tilfredsstillende.

Microsoft har i løbet af det afsluttede kvartal solgt mere end 1,4 millioner Xbox One-konsoller på verdensplan, hvilket er en stigning i forhold til samme kvartal sidste år, der bød på 1,1 millioner solgte enheder. Microsoft har også netop afsluttet sit regnskabsår, der byder på en stigning på hele 44 % i salget af Xbox One i forhold til forrige regnskabsår – omsætningen på hardware og Xbox Live ligger på $591 millioner.

Microsoft rapporterer, at det ikke kun er stigningen i salget af konsoller, der ligger til grund for det pæne resultat. Xbox Live og Microsofts egen-producerede spil har klaret sig godt – ikke mindst købet af Minecraft kan mærkes på bundlinjen. Xbox Live-transaktionerne udgør $205 million – en forøgelse på 58 % i forhold til sidste år.

Læs også:

Nyt fra Microsoft: Office 365 får ny Microsoft Tea... Samarbejde i grupper og på tværs af grupper er en naturlig del af arbejdsdagen for langt de fleste mennesker, og vi har alle vores foretrukne måder at...
Alle Surface-produkter nu tilgængelige i Danmark Microsoft Surface Book har vi kendt et stykke tid i Danmark, ikke altid for det bedste. Men nu er hele Microsofts linje af Surface-produkter så tilgæn...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?