180-graders trådløst fiskeøjekamera fra D-Link

Nu bliver dit overvågningssystem endnu mere effektivt. Det nye kamera fra D-Link kan overvåge et helt rum

d-link

Det nye Wide Eye HD 180 Panoramic Camera (eller DCS-960L) er nyeste medlem i D-Links familie af overvågningsprodukter. Med denne lille sag kan du overvåge et helt rum med kun et kamera. Tidligere var de bedste kameraer begrænsede til et 130 graders synsfelt, men når kameraet når 180 grader, så behøver du overhovedet ikke panorere eller tilte for at se alt der sker i rummet.

Det nye kamera er oplagt til novicer der gerne vil have overvågning i hjemmet eller virksomheden. Blandt andet fordi kameraet både optager i HD, har integreret mikrofon, har automatisk nat/dag-optagelser, et indbygget bevægelsessensor, der kan indstilles til specifikke områder som vinduer eller indgangspartier, og en integreret lydsensor, der giver en alarm, hvis støjniveauet overstiger et fastansat niveau.

Features:

  • 180-graders synsfelt – det bredeste synsfelt på et fast forbrugerkamera. Ideelt til store rum eller rum med mange indgange.
  • HD 720P-videokvalitet – skarpe detaljer med HD-optagelser.
  • Unik De-Warping-teknologi – Teknologien fjerner støj og forvrængninger, så billederne bliver så skarpe som muligt.
  • Trådløs AC-forbindelse – Den seneste Wi-Fi-teknologi sørger for mere båndbredde og større rækkevidde.
  • Bevægelse- og lyddetektorer- Kameraet sender push-beskeder til din telefon, hvis den opfanger bevægelse eller lyd.
  • Lokal optagelse – integreret memory-kort i kameraet, så intet går tabt
  • Nattesyn – kameraet kan se op til fem meter i bælgmørke.
About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?