180 km/timen på el-motorcykel

Danske EVscandia er ved at hente monster motorcyklen Brammo Empulse til Danmark

Hvem siger at det behøver gå langsomt, eller være kedeligt, med et el-drevet køretøj?

Danske EVscandia er på vej med en el-motorcykel med en topfart på ikke mindre en 177 km/timen, og med en rækkevidde på hele 200 km på en opladning.

Planen for EVscandia er, at introducere den lynhurtige el-motorcykel på Driving Green-messen sidst i august, alt det kræver er, at den amerikanske motorcykel Brammo Empulse når at komme til Danmark inden messen.

Er den så dyr? Tja – prisen kommer til at ligge på omkring 170.000 kroner, så kan du jo selv vurdere. Men tag lige med i betragtningerne, at den accelererer fra 0-100 på kun 4 sekunder – den slags koster altså.

Links

EVscandia
Driving Green
Brammo Empulse

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.