34 buedede tommer til gameren

Så er der buedede skærme til gameren

philips BDM3490UC

Buedede skærme er ikke helt nyt længere, men det har primært været tv vi har set det på. Men naturligvis kommer de buedede skærme også til computerskærmen, og MMD, der står bag Philipsskærmene, præsenterede deres helt nye 34″ buede skærm på årets IFA-messe i Berlin.

Størrelsen er imponerende, men det er ikke det mest spændende ved den nye skærm. Skærmen kan nemlig tage input fra 2 forskellige enheder på en gang, så du kan se to forskellige signaler på samme skærm.

Det er også muligt at sætte skærmene op som en stor skærm, hvilket giver en imponerende effekt i spil – det var den oplevelse vi havde da vi fik demonstreret skærmen på Philips stand i dag.

Skærmen, BDM3490UC får en pris på 1.099 …. euro, så helt billig bliver den ikke.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?