4K-skærm i 98″

Panasonic kommer tilbage på storskærmsmarkedet med en 98" skærm

Panasonic 98" skærm

I sidste uge på udstillingen Monitor Expo, fremviste Panasonic deres første professionelle storskærmsdisplay af 4K-typen. Hele 98″ er skærmen på, og skærmtypen er LED LCD.

Skærmen er ikke ment til at skulle placeres i stuen, men er ment som et display, der skal bruges ved store arrangementer eller udstillinger. Skærmen er derfor udviklet for at fungere i lange perioder i træk og give knivskarpe billeder i ultrahøj opløsning.

Skærmen er en del af LQ70-serien, der blandt andet er udstyret med beskyttende glaspanel på forsiden af displayet og med et aluminiumskabinet. Det er fremstillet, så det er stød- og vibrationssikret, så det kan tåle at blive vist frem ved transportknudepunkter og i indkøbscentre.

Den kan forbedre kilder, der ikke er 4K, så de opnår en højere billedkvalitet, og levende billeder, der før var vanskelige at gengive, vises – ifølge en pressemeddelelse, i jævn og klar kvalitet, med en optimal visningsafstand på 1,5 gange skærmhøjden.

98″ skærmen, med navnet TH-98LQ70, kommer på markedet i december og kommer til at koste den nette sum af 405.500 kroner. Det er ikke oplyst, om den pris er inklusiv eller eksklusiv moms.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.