50 billeder i et

Panasonic har lanceret en ny funktion i deres Lumix DMC-GX8 kamera, som gør der er fokus i op til 50 forskellige punkter i et og samme billede

dmc gx8

Funktionen bliver kaldt Post Focus, og gennem den funktion kan du selv vælge hvilken del af billedet der skal være i fokus, bare ved at klikke på det område. Funktionen er en udvidelse af Panasonics eksisterende 4K-teknologi, og er en sjov funktion til den kreative fotograf.

Post Focus fungerer gennem en kombination af ekstrem hurtig og præcis DFD-autofokus (Depth From Defocus) og Panasonics 4K-teknologi, så billedserier i 4K-opløsning bliver taget med 30 fps, og hvor objektivet kan sætte fokus på op til 50 forskellige områder.

Funktionen bliver introduceret gennem en softwareopdatering til Lumix DMC-GX8 og DMC-FZ300 i slutningen af 2015 eller starten af 2016. Panasonic kan endnu ikke løfte sløret for om andre modeller får denne funktion indbygget.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3661 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?