Åhh, Sony…

En af de bedste og mest innovative aprilsnar-historier vi har set fra tech-producenterne kommer fra Sony

Playstation

PlayStation Flow hiver gaming ud af stuen og ned i swimmingpoolen, ifølge en pressemeddelelse udsendt lige omkring 1. april. Med PlayStation Flow markeres det seneste gennembrud inden for bærbar teknologi, der udvider PlayStation 4-systemet ved at integrere spiloplevelsen med vandtæt berøringsteknologi.

PS Flow, der er udviklet af PlayStation Wearable Entertainment Technology (PWET – den lader vi lige stå et øjeblik!), kombinerer PS4-spilsystemet med den ægte svømmeoplevelse, så spillerne bogstaveligt talt kan dykke ned i handlingen. Denne eksklusive nyskabelse giver spillerne en mere realistisk og fordybende oplevelse, når de spiller PS4-spil med undervandselementer.

LCD-briller og vandtæt headset

PS Flow består af et LCD-hovedsæt med briller, der er forbundet til fire forskellige sensorer, som spillerne skal bære på arme og ben for at få en unik undervandsoplevelse. De vandtætte høretelefoner, der er indbygget i brillerne, giver spillerne adgang til et utroligt realistisk lydmiljø under vandet. Med PS Flow kan alverdens spillere endelig deltage i spillenes undervandsmiljøer og lade deres virtuelle spiloplevelse flyde sammen med virkelighedens svømning.

Pressemeddelelsen smører tykt på, da PS Flow desuden fås med et tilhørende tørresystem til de spillere, der sætter pris på lidt mere luksus. PlayStation Flow Body Dryer tørrer og varmer dig hurtigere end et håndklæde eller en elektrisk håndtørrer og er en sand revolution inden for tørringsteknologien.

Ariel Inganarre, innovationschef hos PlayStation Wearable Entertainment Technology Group, tilføjer:

“Her hos Wearables arbejder vi konstant på at udbrede den fantastiske PlayStation-oplevelse til alle dele af gamernes liv. Den seneste succes med Remote Play og Share Play – for ikke at tale om Project Morpheus – forsikrer os om, at PS Flow vil give os mulighed for at give gamerne en endnu dybere spiloplevelse!”

Vi runder nyheden af med en video og et stor salut til Sony PlayStation for den mest innovative aprilsnar blandt spilforlagene.

Kommentar til artiklen?