Acer lancerer superskærm

Den nye 32" skærm har en opløsning på ikke mindre end 3.840 x 2.160

Acer B326HK

Acer har lige annonceret deres nyeste superskærm. En 32″ skærm med en såkaldt ultra-opløsning på ikke mindre end 3.840 x 2.160. Skærmen er en del af Acers B6-serie, og har fået navnet B326HK.

Skærmen er rettet mod folk, der virkelig sætter krav til deres skærm, blandt andet dem der arbejder med fotografi, videoredigering og design.

Den imponerende høje opløsning er 2 gange opløsningen i fuld hd (1080p), og giver dig 4 gange så mange pixels som et standard 1080p display.

Skærmen er baseret på IPS-teknologi, der er med til at sikre klare billeder og en betragtningsvinkel på ikke mindre end 178 grader. Samtidig sikrer skærmen, at den er modstandsdygtig overfor berøring, og at der ikke kommer en ripple-effekt hvis skærmen berøres.

Alle Acers ColorPlus-teknologier er indbygget i skærmen, og teknologien Super Sharpness optimerer billeder i lav opløsning, så de stadig ser godt ud på den store skærm.

B326HK ser ud til at være en spændende skærm, og her på redaktionen glæder vi os til at få fingre i den, så vi kan testkøre den.

Del artiklen på