Alienware og Valve udvikler ny spille-maskine

Når to store virksomheder som Alienware og Valve går sammen, så sker der ting og sager for gameren. De har sammen udviklet en ny Steam Machine der lige nu kan fås med tre spændende og helt nye Valve spil

Alienware Steam Machine

Den nye spille-maskine har fået navnet Alienware Steam Machine, og er en skræddersyet gaming-løsning, der flytter den traditionelle pc-spilleoplevelse over til en mere konsollignende af slagsen. Det er naturligvis et personligt valg om det er ønskeligt, men mange kan godt lide at spille på konsolspil, men føler sig begrænsede af de spil der findes på de platforme.

Alienware Steam Machine kombinerer betjeningen fra en spillekonsol med fleksibiliteten fra en pc, og er baseret på Alienwares solide og driftssikre design. Operativsystemet er Valves SteamOS, der åbner op for et enormt stort spillebibliotek og spillefællesskab – nok det største i verden.

Med en maskine som Alienware Steam Machine bliver der adgang til mere end 1.500 SteamOS-spil, og over 100 millioner brugere at spille med.

Samtidig skal du som gamer ikke længere spekulere på mus og tastatur – i bedste konsolstil kan du smide dig i sofaen og bruge en controller til at styre slagets gang med.

Den nye gaming-maskine kommer med tre helt nye og gratis spil (i fuld version), nemlig Paydahy 2 2015 Game of the Year Edition, Screencheat og Robot-Derby Disco Dodgeball. Der er også et gratisspil med, nemlig War Thunder, der kommer med to specielle enheder, M18 Black Cat Tank og XP-38G Lightning-flyet.

Den mindste model, der er baseret på Nvidia GTX-grafik, 4GB hukommelse og 500GB harddisk får en pris på 4.690 kroner. Der kan så opgraderes med en Quad HDD (7.200RPM), og en Intel Core i5-procerssor (5.990 kroner), Intel Core i7-processor (7.290 kroner) og op til 2TB harddisk og 8GB hukommelse.

Her på redaktionen glæder vi os til at få mulighed for at kigge nærmere på denne konsol – Alienware har altid leveret gode (om end strømslugende) gamermaskiner.

alienware indhold
About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?