Apple watch kommer til april

Apple bossen Tim Cook har lige fortalt, at det længe ventede Apple Watch bliver sendt på gaden til april

Apple Watch

Apple har altid været gode til at trække spændingen længe ud. Vi så det med de første iPhones, og vi så det, da vi alle ventede på at Apple fik taget sig sammen, og fortalt verdenen at de var på vej med et smartwatch.

Men efter lanceringen af Apple Watch, som det kom til at hedde, skete der absolut intet – og flere af os overvejede seriøst om Apple rent faktisk havde opgivet tanken om at sende et smartwatch på gaden.

Men nu skulle det være sikkert og vist. Under konferencen hvor Apples øverste chef offentliggjorde kvartalsregnskabet, fortalte han også at det bliver til april at Apple Watch bliver sendt ud i butikkerne.

Vanen tror løfter Apple ikke sløret for, hvornår i april vi kommer til at se uret på gaden, men vi er efterhånden ved at snævre mulighederne ind.

Uret blev annonceret i slutningen af september, og der lød det, at vi ville komme til at se det “tidligt i 2015”. Teknisk set vil det stadig være “tidligt 2015” i slutningen af april, så mon ikke vi kan regne med at uret rammer hylderne den aller sidste dag i den måned?

Hvad der så ikke forlyder noget om er, hvorvidt det kun er den amerikanske version af uret der bliver sendt på gaden til april, eller om det rammer alle markeder samtidig. Vores gæt her på redaktionen er, at det bliver en forsinket lancering i resten af verden. Så med risiko for at tage fejl, vil vi her på Tech-Test godt gætte på, at danske forbrugere tidligst kan købe Apple Watch i slutningen af maj.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?