Assassin’s Creed 2015 lækket

Ubisoft har endnu ikke annonceret næste års Assassin's Creed, men detaljer om spillet er blevet lækket til offentligheden

Assassin's Creed Victory

Siden 2007 har Ubisoft udgivet et Assassin’s Creed spil hvert år, og selv om den franske spilproducent endnu ikke har annonceret næste års kapitel, har Kotaku fået adgang til detaljerede informationer og en video, der demonstrerer gameplayet. Der er tale om en lækage hos Ubisoft, og kilden arbejder tæt på udviklingsarbejdet.

Assassin’s Creed: Victory kommer spillet ifølge lækkede materiale til at hedde, og det vil foregå i London under victorianertiden. Materialet er også interessant, fordi det viser, hvordan gameplayet kommer til at se ud, og hvilke omgivelser vi kan forvente. Kotaku har ikke offentliggjort videoen, hvilket sandsynligvis skyldes, at nyhedssiden ikke vil krænke ophavsrettighederne.

Materialet taler ydermere om et paradigmeskift hos Ubisoft, da Ubisofts Quebec-studie står for udviklingen, hvor det har været Montreal-studiet, der ellers har stået for udviklingen af hovedkapitlerne i Assassin’s Creed-serien siden 2007. Baseret på den massive kritik af dette års Assassin’s Creed: Unity kan det være en fordel for serien, at der kommer nye kræfter til.

Materialet viser også, at Ubisoft til næste år udelukkende vil satse på den nye generation af spilkonsoller og PC, hvor vi i år har oplevet Assassin’s Creed: Rogue til Xbox 360 og PlayStation 3, mens Unity udkom til de nye konsoller og pc.

Ubisoft har tidligere i dag udsendt en pressemeddelelse, hvori de beklager lækagen, men bekræfter ægtheden af indholdet. Kig forbi Kotaku for yderligere detaljer.