Assassin’s Creed: Syndicate annonceret

Snigmorder møder steam punk i kampen om kontrollen af Londons rigdom og underverden

assassins creed

Ubisoft annoncerer det næste hovedkapitel i deres berømte og berygtede snigmoderserie, Assassin’s Creed: Syndicate. Spillet foregår i London under den industrielle revolution, hvor afstanden mellem rig og fattig forøges. Den almindelige arbejder bliver undertrykt og udnyttet af kyniske arbejdsgivere, som tilbyder slavelignende arbejdsvilkår. Men tvillingerne, Jacob og Evie Frye, tager kampen op mod grådige industribaroner, Tempelriddere og rivaler i underverdenen.

Ubisoft fortæller, at Syndicate vil være det største open-world singleplayer spil i serien til dato, hvor du skal bekæmpe din arvefjender i form af Tempelridderne, mens du skal stå i spidsen for din egen bande i Londons underverden, der kæmper om territorie med rivaliserende bander. Samtidig går det også grand theft hestevogn i spillet, da du kan stjæle vognene i jagten på dine mål.

Syndicate giver dig muligheden for at spille både Jacob og Evie i singleplayerdelen, hvilket indikerer, at Ubisoft har lyttet til den massive kritik af sidste års Assassin’s Creed: Unity, hvor kvindelige fans af serien kritiserede det franske spilforlag for ikke at have en kvindelig spilbar hovedperson.

I forbindelse med annonceringen af Syndicate udgiver Ubisoft en trailer til spillet, der indikerer en kraftig steam punk inspiration. Pinligt er det dog, at Ubisoft refererer til den industrielle revolution, fordi spillet foregår i 1868 – godt 30 år efter afslutningen på revolutionen.

Assassin’s Creed: Syndicate står til at udkomme den 23. oktober til PlayStation 4 og Xbox One, mens pc-versionen følger i løbet af efteråret.

Assassins creed
assassins creed
Kommentar til artiklen?