Asus tyndeste laptop til dato

Med kun 12,3 mm tyk er Asus Zenbook UX305 den tyndeste laptop til dato. Asus har netop annonceret, at nu er de klar til at sælge denne super elegante laptop

Asus Zenbook UX305

Asus Zenbook UX305 er nyeste skud på stammen af de velkendte Zenbooks fra laptop-giganten, og vanen tro er der gjort rigtig meget ud af designet.

Den er udformet i aluminium med sine kun 12,3 mm, og så har den en vægt på kun 1,2 kg. Men skærmen holder stadig 13,3″, så der er ikke gået på kompromis med skærmstørrelsen.

Asus fortæller selv, at de holder fast i deres traditioner med at kombinere høj ydelse med luksusdesign. Derfor er denne ultra-bærbare laptop udstyret med den nyeste energibesparende og højtydende Intel Core M-processor (Broadwell arkitektur), hvilket skulle sikre såvel ydelsen som høj batterilevetid. Hastigheden sikres videre ved hjælp af en hurtig SSD på ente 128 eller 256 GB.

Opløsningen på skærmen er 3200 x 1800 og skærmen er naturligvis en QHD IPS-skærm, og for at sikre høj hastighed på netværket, understøtter computeren den nyeste 802.11ac-teknologi.

Her på redaktionen glæder vi os til at teste denne nye Zenbook, og vi forventer at have en test af den klar i næste uge.

Asus Zenbook UX305
Asus Zenbook UX305
About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?