Automatisk bartender

Bartesian er en cocktail-robot, der i bedste Sodastream-stil kan fremstille drinks, helt automatisk

bartesian

Ok, Bartesian er endnu ikke et produkt du kan rende ud og købe i den nærmeste Inspiration. Men produktet er godt på vej. På Kickstarter.com har produktet fået lovning på næsten alle de 100.000 dollars, som de har bedst om.

Maskinen der mindre lidt om en blanding af en Sodastream-maskine og en espressomaskine (med kapsler), kan fremstille et utal af forskellige drinks, så længe du bare sørger for at der er spiritus på maskinen. Selvom maskinen kan fremstille over 100 forskellige drinkstyper, så skal der ikke skiftes spiritus ud undervejs (med mindre en flaske løber tør, naturligvis). Folkene bag Bartesian lover nemlig, at alle de drinks der er i menukortet kan fremstilles med de samme fire typer spiritus (vodka, rum, gin og tequila).

Herefter skal du sætte en kapsel i maskinen, ligesom når du laver Nespresso eller tilsvarende kapsel-kaffe, og vælge hvilken drink du ønsker – nu klarer maskinen resten.

Så hvis du har lyst til din egen private cocktail-blandemester, så kig lige på Bartesian – det kunne jo være det var noget for dig. Du kan læse mere om Bartesian her:

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?