Avanceret Bluetooth-headset fra Philips

Det nye TX2BT er ikke alen trådløst, det giver dig også mulighed for at dele musikken med andre

tx2bt

Hvis du bruger et trådløst headset som det nye TX2BT fra Philips, så slipper du for den ellers uundgåelig sammenfiltring af ledninger, og dermed også den irriterende beskæftigelse med altid at skulle filtre dem ud fra hinanden.

Helt uden ledninger er TX2BT dog ikke, for der et 50cm langt kabel der hænger under din hage. På den ledning, eller skulle vi kalde den for kabel, er der blandet andet en lille og avanceret betjeningsboks, så du hurtigt kan få fat i den.

Fra betjeningsboksen kan du tænde og slukke for headsettet. Du kan besvare telefonopkald, starter musik, spole frem og tilbage i musiknumrene, eller aktivere Siri på en iPhone.

Headsettet er udstyret med et genopladeligt batteri der kan spille musik i op til otte timer, eller være standby i op til 170 timer, hvilket slet ikke er så ringe endda. Skulle det alligevel være ved at løbe gør for energi, så kan headsettet oplades via et usb-stik, som tilsluttes i kablet og i en computer, ladeenhed eller mellemstik til elnettet.

Headsettet kommer i to forskellige farver, sort og hvid, og er designet med gyldne metalforstærkninger så det passer in i Philips, stadig ret nye, tjeneste MusicChain.

Højttalerne er på 13,5mm og skulle have en rig og dynamisk lyd, og de tre forskellige størrelser ørepropper skulle det være muligt for alle at finde en der passer.

tx2bt

Headsettet er allerede nu på gaden, og prisen ligger på 999 kroner.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?