Avanceret kamerateknologi i nye Nokia smartphones

De nye Lumia 830 og 735 smartphones er udstyret med nyeste kamerateknologi og avanceret software

Microsoft har netop offentliggjort detaljerne om deres nye smartphones Lumia 830 og Lumia 735. Begge smartphones kommer med det seneste Windows Phone 8.1-styresystem og den nyeste kamerateknologi. Samtidig er de udstyret med et lavere prispunkt end før. 

Lumia 830 er flagskibet, som flere har råd til. Dermed kommer high-end innovationer som optisk billedstabilisering og PureView-teknologi ud til flere brugere
Med et frontvendt vidvinkel-kamera, en attraktiv pris og et slankt design er Lumia 730 Dual SIM og 735 bygget til Skype-samtaler og selfies

Lumia 830: Det tilgængelige flagskib

Lumia 830 tilbyder det bedste fra Lumia og det seneste fra Microsoft i et lommevenligt design og til en attraktiv pris.

Lumia 830 tager billeder og video i høj kvalitet. Med et PureView-kamera på 10 megapixels og Carl Zeiss-optik, Rich Recording og det tyndeste optisk billedstabiliseringssystem nogensinde på en Lumia, får man billeder i høj kvalitet i dagslys såvel som om aftenen.
Smartphonen kommer med Microsoft Office, den seneste version af Windows Phone 8.1 med Lumia Denim samt OneDrive med 15GB gratis lagerplads i skyen, som gemmer dine billeder både sikkert og let.
Lumia 830 kommer med de Lumia-innovationer, man kender fra flagskibsmodellerne som eksempelvis indbygget trådløs opladning, og i et slankt og let design i aluminium og polycarbonat.

Lumia 830 lanceres globalt i denne måned. Lumia 830 forventes på det danske marked i starten af fjerde kvartal 2014 til en vejledende udsalgspris på €330.

Lumia 735 er bygget til Skype og selfies

Med et frontvendt vidvinkel-kamera og et slankt lommevenligt design giver Lumia 735 mulighed for at indfange og dele mere:

Det frontvendte vidvinkel-kamera på 5 megapixels er ideelt til Skype-samtaler. Kameraet gør det muligt at have venner og familie med i samtalen, og modtageren får mulighed for at se mere af omgivelserne.
Med et gratis tre-måneders abonnement på Skype Worldwide Unlimited er det lettere at foretage internationale opkald med venner og familie.
Med et enkelt klik har man mulighed for at skifte fra et almindeligt opkald til et videoopkald, mens man taler med folk i telefonen. Det giver flere muligheder for at fortælle historier, lige meget hvor man er.

Lumia 735 kommer ligeledes på markedet globalt i denne måned. Lumia 735 får LTE/4G samt trådløs opladning og får en vejledende udsalgspris på €219, og forventes på det danske marked i starten af fjerde kvartal 2014.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.