Avanceret printer til hjemmekontoret

Den nye printer fra Brother, MFC-J4620DW er en alsidig printer, der blandt andet kan udskrive billeder i A3-format. Som printere i dag må og skal, så er det en farveprinter der udover at skrive ud, og så kan scanne, kopiere og faxe. Sidste funktion er næppe noget der vil blive brugt ret meget i Danmark. Men da printeren også skal kunne sælges i USA, er det en fornuftig funktion at have med.

MFC-J4620DW er også udstyret med NFC, så du kan overføre filer fra din smartphone, bare ved at holde den tæt på printeren. En nem måde hurtigt at få udskrevet billedet af junior eller måske den sjove selfie du tog fem minutter før.

Brother betegner printeren som en “multi-håndværker” til hjemmekontoret, og hæfter sig ved, at det at den kan udskrive i A3-format gør den til noget særligt blandt markedets mange alt-i-en-printere. Her har Brother så ret, de fleste andre printere i dette segment kan kun håndtere A4-format.

En anden ting der gør MFC-J4620DW speciel er, at selvom den kan udskrive i A3-format, så fylder den ikke meget mere end en printer til A4-format gør. Årsagen er, at der ikke er en skuffe til A3-papir, skal du udskrive i A3-format, så skal du manuelt føde printeren med et ark ad gangen. Heldigvis har Brother udstyret den med en bakke til A4-papir, og heri kan der ligge 150 ark.

Der er masser af forbindelsesmuligheder i printeren, den har naturlivis trådløst netværk indbygget, men også AirPrint, Google Cloud Print og NCF.

Printeren har fuld duplex, og kan ifølge Brother skrive ud med 20 sider i minuttet når der skrives ud i farver, og 22 sider i minuttet, hvis det sker i sort/hvid.

Prisen for den nye Brother-printer er 1.499 kroner inkl. moms, og den er i handlen fra slutningen af september.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.