Avanceret støjdæmpende headset fra Philips

Philips har lige annonceret et nyt headset i to varianter, et til Apples iOS med Lightning-stik og et til traditionelle smartphones

Fidelio NC1L

Støjdæmpende headsets er traditionelt headsets, der omslutter dine ører totalt. Men de nye headset fra Philips, Fidelio NC1L og Fidelio NC1, er af typen on-ear, hvilket betyder at de placerer sig på øret. Philips har designet headsettene så de skumfyldte ørepuder er behagelige at have på i længere tid, og så de er lette at pakke sammen og tage med.

Forskellen på de to headsets er, at NC1L kan tilsluttes Apples Lightning-stik på de nye iOS-enheder, og derved blive opladt ad den vej.

Skulle du alligevel løbe tør for strøm af en eller anden årsag, så oplyser Philips, at det kun er støjdæmpningen der holder op med at virke. Du vil fortsat kunne høre musik. De oplyser yderligere, at du kan flyve om på den anden side af jorden, før du via usb-stikket skal genoplade hovedtelefonerne. Det er så en anden måde at sige på, at batteriet rækker i op til 30 timer.

Her på redaktionen stiller vi os gladelig til rådighed for Philips, hvis de har lyst til at afprøve påstanden – alt i den gode sags tjeneste.

Begge headsets har tre indstillinger:

  • ACN, baggrundslyden holdes effektivt ude
  • Open-ear, her kan du følge med i, hvad der foregå omkring dig
  • Natural voice, her er ACN kalibreret, så du på en behagelig måde kan føre telefonsamtaler via den indbyggede mikrofon

Fidelio NC1 får en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner

Fidelio NC1L får en vejledende udsalgspriv på 2.400 kroner

Fidelio NC1L
About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?