Avanceret trådløs mus fra Logitech

Logitech MX Master Wireless Mouse er designet til at arbejde på tværs af flere skærme og operativsystemer

MX Master

Den nye mus fra Logitech, MX Master Wireles Mouse, er formet til at passe til hånden så komforten er i højsæde og kontrollen over musen er optimal.

Den er udformet så dens facon skulle støtte brugerens hånd og håndled i en naturlig position, hvilket skulle gøre det let at udnytte de glidende bevægelser og musens velplacerede knapper og hjul.

Musen er udstyret med et fleksibelt scrollhjul, der gør at brugeren let kan skifte mellem trinvis klikfunktion og lynhurtig scrollfunktion, samt et unikt tommelfingerhjul til side-til-side scroll og sideskift.

Musen fungerer med både Windows og OS X, og den kan faktisk parres med op til tre enheder samtidig enheder, så brugeren kan arbejde med hans stationære, bærbare og smartphone eller tablet. Faktisk så har Logitech sat en knap på, Logitech Easy-Switch, der gør at du let skifter mellem hvilken enhed der skal styres.

For at gøre livet lidt lettere for Mac-brugeren, så er der en knap på musen der gør, at MX Master kan indstilles til at kopiere håndbevægelser til Mac-computeren, så brugeren ikke går glip af de smarte måder at styre en Mac på.

Musen forventes at være tilgængelig fra april i år, og den får en vejledende pris på kr. 899 kroner.

Logitech MX Master
About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?