Bærbar skærm til din laptop

AOC sender nu en 17,3" bærbar skærm på gaden, målrettet brugere af bærbare computere

Den bærbare bliver en anelse mindre bærbar, når du skal slæbe en ekstra skærm med til den. Men der kan være gode grunde til at du har brug for en ekstra skærm.

Måske skal du holde en præsentation, måske har du brug for at kunne arbejde på to skærme samtidig. Uanset hvad, så får du nu muligheden for at tage en ekstra skærm med til din laptop og ikke bare en almindelig skærm.

Næ, myConnect E1759FWU kobles til din laptop gennem en usb 3.o port, og det er også gennem denne port, at den lades op. Samtidig er det ikke nogen tung sag at slæbe med. Sølle 1,28 kg. ligger vægten på, og helt ærligt – hvem kan ikke godt bruge en ekstra skærm ind i mellem.

Skærmen har indbygget en pivot-funktion, der gør, at skærmbillede automatisk roterer når skærmen vendes og drejes. Så du kan selv vælge, om du vil bruge den i høj- eller tværformat. Skærmen foldes let sammen, når den ikke skal bruges, og den er udstyret med software, der selv regulerer lysstyrke, kontrast- og strømforsyningsindstillinger. På den måde forlænges levetiden af laptoppen, der jo også skal forsyne skærmen med strøm.

Skulle du gå helt skærm-amok, så er det muligt at daisy-chaine op til seks usb-skærme på samme tid, så skal du så bare finde på noget at bruge alle de skærme til …

Skærmen har kun et kabel, nemlig et usb 3.0 kabel, der både leverer data og strøm, og når skærmen så kun bruger 10 watt, så er det ikke meget, den sluger fra laptoppen. Usb 3.0 leverer samtidig data nok til en lynhurtig opladning og meget flot billedkvalitet.

Her på Tech-Test.dk glæder vi os til at afprøve skærmen, der kommer på gaden i slutningen af november, og som får en vejledende pris på 1.150 kroner.About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.