Bærbart tastatur til iPad

Logitech Keys-To-Go er et tastatur dedikeret til iPad

Logitech Keys To Go

Logitech Keys-To-Go er et særskilt bærbart tastatur, der er tyndt, let og slidstærkt. Kun 6,1mm tykt og på 180 gram er det ikke noget problem at tage det med i tasken eller i jakkelommen. Tasterne giver den taktile feedback, du kender fra den bærbare computer, og så er det endda pakket ind i et vandafvisende FabricSkin Cover, der beskytter tastaturet mod spild og snavs. Så intet sætter sig fast mellem tasterne, og væske er let at tørre af.

Når batteriet er ladt op, kan det holde op til tre måneder, så det er ikke ofte, du skal rende rundt og lede efter en stikkontakt. Tastaturet er kompatibelt med alle generationer af iPad og iPad Mini, og du kan få det i tre forskellige farver: Sort, rød og turkis.

Prisen ligger på 599 kroner.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.