Berøringsvenlig skærm på den nye GoPro

Det nye HERO+ LCD gør det enklere end nogensinde at bruge GoPro, takket være den indbyggede touchskærm, mulighed for redigering i kameraet og integreret WiFi

GoPro

GoPro har lige lanceret det helt nye HERO+ LCD kamera, der filmer i 1080p, tager billeder i 8MP og har en indbygget touchskærm, så det er muligt at redigere i billeder, kontrollere indstillinger og meget mere direkte på skærmen.

Den er omsluttet af et vandtæt etui, og ifølge en pressemeddelelse så kombinerer den nye funktioner, der gør det lettere at fange de spændende øjeblikke, man normalt glipper.

”HERO+ LCD, som er robust bygget og vandtæt ned til 40 meters dybde, kommer også med avancerede funktioner som ”HiLight Tagging” og en indbygget videoredigering, som gør det enklere at finde og dele de bedste øjeblikke. HiLight Tagging gør, at man kan markere forskellige øjeblikke, når man afspiller en film, så man nemt kan finde tilbage til dem senere. Den nye indbyggede videoredigeringsfunktion gør, at man kan oprette korte klip i kameraet, som kan deles uden brug af en computer,” skriver GoPro i pressemeddelelsen.

Med indbygget Wi-Fi og Bluetooth kan kameraet tilsluttes en smartphone eller tablet med GoPro-appen, så man nemt kan få kontrol over kameraet, når det er monteret eller uden for rækkevidde. GoPro-appen, kombineret med den nye videoredigeringsfunktion, gør det enklere end nogensinde, at redigere og dele sit content på bl.a. Instagram, Facebook og Twitter.

Lidt detaljer:

  • Professionel kvalitet med 1080p60 video og 8MP foto
  • Touchskærm med mulighed for kontrol, forhåndsvisning og afspilning i kameraet
  • Indbygget Wi-Fi og Bluetooth, som muliggør tilslutning til GoPro-appen og en ”Smart Remote”
  • HiLight Tagging muliggør markering af særlige øjeblikke under optagelse eller afspilning af film, så de nemt kan genfindes senere
  • Indbygget videoredigering gør, at man kan skabe korte klip, som kan deles uden brug af en computer
  • Batteri med lang levetid giver en anslået optagetid på to timer
  • Indbygget beskyttende etui for enkelthedens skyld
  • Understøtter microSD-kort (mindst Class 10 eller UHS-1) op til 64GB

HERO+ LCD er tilgængelig på det amerikanske marked hos autoriserede forhandlere den 6. juni 2015 og på det danske marked den 12. juli 2015.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?