Beskyt din Mac mod overvågning

F-Secure har et stykke tid haft en løsning til at beskytte smartphonen og pc’en mod overvågning, og nu dukker den så også op til Mac og Kindle Fire

Freedome

Løsningen hedder Freedome, og er en vpn-tjeneste, der har eksisteret til både smartphone og pc, og som er kendt for at være superenkel at bruge.

Tjenesten startes ved et klik på en knap og derefter bliver alle forsøg på at spore computerens onlineaktivitet blokeret. Freedome skulle samtidig beskytte mod malware og give mulighed for at anonymisere søgninger på søgemaskiner.

Samtidig gør Freedome det sikkert at surfe, selv i åbne wifi-netværk, netop fordi computeren er umulig at spore. Og som bonus, så kan du med denne tjeneste droppe tjenester som Unblock-US og lignende. For Freedome gør nemlig også, at du selv kan bestemme, hvor i verden det skal se ud som om du kommer fra.

Har du lyst til at afprøve Freedome, så kan du prøve programmet gratis i 14-dage, og programmet findes både til Android, iOS, Windows, Mac og Kindle Fire.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?