Billig 4G LTE smartphone fra Sony

Det behøver ikke kræve at du pantsætter slægtsgården for at få en 4G LTE smartphone. Den nye Xperia E4g fra Sony kan købes til under 1.000 kroner

Xperia E4g

Tidligere denne måned introducerede Sony Mobile Xperia E4; den pris- og brugervenlige smartphone med lang batterilevetid. I dag lancerer Sony Mobile Xperia E4g, der tilbyder den samme nemme brugerflade og gode batterilevetid – men nu med hurtig 4G LTE forbindelse.

Mobilen er bygget til fart, den er udstyret med 4G LTE og to dages batterilevetid, og den er drevet af en 1,5 GHz Quad-core processor. 4G LTE forbindelsen gør at det er lynhurtigt at hente nyheder og informationer, finde vej via kort, tjekke og sende mails, sende billeder til venner og familie på få sekunder og nyde musik på farten.

Sony Xperia E4g giver dig op til to dages batteri på en opladning, så du slipper for hele tiden at have en oplader med dig. Desuden kan du med et enkelt klik slå Battery Stamina Mode til og styre strømforbruget. Med Ultra Stamina Mode kan du stadig bruge telefonens kernefunktioner og ikke løbe tør for strøm i en uge.

Vejledende udsalgspris: 999 kr.

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?