Biografbillet på mobilen

Nordisk film tilbyder nu billet som QR-kode på smartphonen

Nordisk Film App

Nu behøver du ikke længere en fysisk billet når du skal se den nyeste film i en af Nordisk Film Biografer.

Fremover kan du nemlig købe billet på nettet og få den tilsendt som en QR-kode til din mobil. Vis den til kontrolløren og så har du sparet både køen til billetsalget og billetautomaten.

QR-kode-billetten er en del af den nye app fra Nordisk Film, som ifølge Stiine Påskesen, digital chef for Nordisk Film Biografer har haft tre mål.

Dels skulle gæster kunne få billetten direkte på mobilen, dels skulle de hurtigt kunne finde de film, de ønsker at se, og medlemmer af Nordisk Film Biografer skulle kunne se pointstatus og få adgang til medlemskortet på mobilen.

Nordisk Film Biografer app’en har på kort tid fået 1.500 besøgende dagligt, og 20.000 brugere har allerede downloadet app’en.

Nordisk Film Biografer app’en er tilgængelig til iPhone. En version til Android ventes klar til november.

About Lars Bennetzen 3823 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.