B&O går i sort

Det ny Beoplay A8 True Black Edition er det nye musiksystem fra B&O, designet specielt til digital musik

Det nye musiksystem BeoPlay A8 True Black, er en sort på sort specieludgave af det kendte system fra B&O Play. Musiksystemet er oprindeligt lanceret i 2012, men har siden fået tilført adskillige teknologioptimeringer.

Udover det sorte look, har det mekanisk børstet anodiseret aluminium for at give tynde linjer, der igen skal skabe en matsort finish på den blanke overflade. Selv højttalerfronterne er i sort lærred.

BeoPlay A8 er et alt-i-et musiksystem med en stor lyd. Det er et digitalt musikcenter, designet til at bringe liv i den digitale musiksamling. Det er muligt at streame musikken trådløst enten via AirPlay eller DLNA, og så kan en iPhone, iPad eller iPod dockes og afspille musik, mens de oplades.

Det helt sorte musiksystem kan monteres på væggen eller placeres på en hylde eller et bord. Systemet er så skruet så visseligt sammen, at den indbyggede rumtilpasningsfunktion automatisk optimerer lyden efter omgivelserne.

BeoPlay A8 fås i 3 varianter: True Black, White og Black, og har en vejledende pris på 7.499 kroner.

Du kan læse mere om BeoPlay A8 her.

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.