British Airways leverer en af de første apps til Apple Watch

De kunder hos British Airways, der har købt et Apple Watch vil fremover kunne få beskeder fra BA direkte på deres ur

British Airways

Når Apple sender noget på gaden, så er det lige så sikkert, som at du bliver våd, når du hopper i vandet, at det skaber et hype af den anden verden. Det gælder også omkring Apple Watch, der rammer gaderne (dog ikke i Danmark) d. 24. april.

Det engelske flyveselskab har netop annonceret, at de bliver blandt de allerførste, der kan levere en app, der er specialudviklet til Apple Watch.

Det lyder faktisk utrolig spændende, umiddelbart altså. Men et nærmere kig på, hvad app’en kan, og det hele falder til jorden igen. BA skriver selv at app’en, foruden at vise afgangstidspunktet, også kan vise rejsens status samt nedtælling til afgangstidspunktet og vejret på rejsemålet …

Det billede lader vi stå et øjeblik, for vent lige et øjeblik – jo der er skam mere. Rejsende der benytter lounges i Heathrow Terminal 5 vil skam også modtage iBeacon velkomstbeskeder. Begejstringen vil ingen ende tage.

Denne app bliver næppe den mest downloadede på iTunes Store, faktisk så virker den en anelse pjattet. Men måske er vi bare gamle og kyniske her på redaktionen. Men vi mener nu, at en app også skal have en vis nytteværdi, og ikke bare være der ’for at være der’.

Vi ønsker BA held og lykke, og glæder os til at høre, hvilke spændende funktioner version 2 af app’en kommer til at indeholde.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?