CES 2019: Så er den foldbare smartphone en realitet

Mens vi går og venter på at firmaer som Samsung og Huawei kommer med en smartphone der kan foldes sammen, så viste det kinesiske firma Royole deres FlexPai frem på CES i Las Vegas

Foldbar smartphone. Foto: Royole

Det er Techcrunch.com der har fundet den spændende mobil på årets store gadgetmesse, og selvom journalisten er lidt i tvivl om, hvorvidt det er en smartphone eller en tablet, så er det utrolig spændende at se, at denne teknologi nu er en realitet.

Grunden til at der er lidt forvirring hos Techcrunch er, at mobilen kan foldes ud og pludselig blive en 7,8” Android-enhed.

Det skulle allerede nu være muligt at købe en udviklerversion for omkring 1.300 dollars – hvis du altså bor i USA. Den er konstrueret så hvis du folder enheden sammen, så bliver alt dit indhold flyttet til den ene del af skærmen – ikke helt flydende, men ifølge Techcrunch så virker det stadig overbevisende.

Det er ret fedt at se at Samsung bliver slået på stregen, men mon ikke de har et modsvar oppe i ærmet? Eller måske køber det bare de irriterende Royole? Hvad tror du?

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2493 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart