Chrome slukker for auto-play

De irriterende videoer og flash-animationer der automatisk starter når du besøger en hjemmeside er måske snart fortid – hvis du altså bruger browseren Chrome

chrome

Fra folkene bag Chrome-browseren lyder der nu rygter om, at en kommende version af Chrome vil indeholde en funktion, der automatisk forhindrer reklamer i at afspille videoer, når du loader en hjemmeside.

Faktisk så skulle funktionen allerede være sendt ud til beta-testere, hvor der kan tændes for den funktion manuelt.

Håbet er at gøre Chrome endnu bedre og hurtigere på computeren.

Google fortæller i en pressemeddelelse, at den nye funktion ikke forhindrer annoncen i at blive hentet, blot bliver den ikke afspillet, før du siger ok.

Den funktion glæder vi os til at se, og så krydser vi fingre for, at den også vil forhindre videoer i at afspille automatisk i Facebook.

About Lars Bennetzen 4193 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?