Creative annoncerer forstærker til dine enheder

Snart vil Creative være aktuel med Sound Blaster X7, som på papiret bør få den audiofile til at spidse ører

Creative Sound Blaster X7

Gennem det sidste års tid har Creative ikke givet så meget lyd fra sig efter en årrække, hvor firmaet forsøgte at genoplive Sound Blaster-brandet med blandet succes.

Med udgivelsen af Sound Blaster X7 her i december forsøger Creative at sparke døren ind til dig, der ønsker at forstærke effekten i dine lydoplevelser – om det er i spil, musik eller film.

Creative beskriver i en pressemeddelelse, at X7 er virksomhedens kraftigste og mest avancerede lydløsning til dato. Forstærkeren kan tilsluttes pc, Mac, spilkonsoller, iOS- og Androidenheder, da den understøtter usb, Bluetooth og optisk tilslutning.

X7 kører med en opløsning på 24-bit/192 kHz, 127dB digital-til-analog-converter (DAC) og en lydforstærker på 100 W. Resultatet er ifølge Creative, den klareste og kraftigste højopløselige lydoplevelse til spil, musik og film nogensinde.

– Som forbrugere søger vi underholdning på mange forskellige platforme, såsom pc, tv, smartphones og spillekonsoller. Vores mål er at levere den bedst tænkelige lydoplevelse med den bedste teknologi til alle brugere – uanset platform. Det er lige netop, hvad den nye Sound Blaster X7 gør, og den er vores største og mest avancerede Sound Blaster til dato, siger Sim Wong Hoo, CEO for Creative.

X7 går ind og forstærker selv de små lyddetaljer, som findes i musik, film og spil, men forstærker styrker også basniveauet i lydbilledet, så du får kraftigere eksplosioner og fylde i lydeffekterne. Samtidig vil X7 også fungere som en speakerphone, da forstærkeren har indbygget en mikrofon til opkald.

Sound Blaster X7 har en vejledende udsalgspris på kr. 2.999