D-Link router sprænger rammerne for design

Når D-Link om få dage sender sin nye router, DIR-890L, på markedet, så er det både deres hidtil stærkeste trådløse router, og det er et design, der ikke før er set på en router

router

Udseendet minder mest af alt om noget fra en Star Wars film og skulle have en rigtig god dækning, stor processorkraft og hastigheder på helt op til 3,2 Gbps – hvilket er uhørt højt. Det gør den ideel til gamere eller andre, der har brug for et superhurtigt hjemmenetværk, og som samtidig godt vil vise routeren frem.

D-Links nye router har en dybrød farve, en bred base med rundkantede hjørner og seks kraftige antenner.  Et design der får den til at skille sig ud fra andre routere.

DIR-890L er den første router i en ny generation af AC-routere, som er særligt gode til at håndtere mange enheder på en gang.

“Udover din telefon, computer og tablet, har du sikkert også mindst et IP-kamera og måske et par smart home stikkontakter koblet til din router. Hvis man ganger det med familiens eller virksomhedens medlemmer, skal der altså knald på routeren. Før i tiden ville et sådant pres forringe din forbindelse, men med D-Links nye router bliver der væsentligt mindre trafikproblemer,” skriver salgschef Lasse Haizmann, D-Link Danmark i en pressemeddelelse

Lidt specifikationer

  • Hastighed på op til 3,2 Gbps.
  • Trådløs hastighed på op til 1300 Mbps på begge 5GHz-bånd og 600 Mbps på 2,4 GHz-båndet
  • Seks højeffekts-antenner
  • Enkel WPS-opsætning, der etableres forbindelse med et enkelt tryk

Routeren kan købes i Computercity fra starten af maj til 2.695 DKK. Den kan findes i de øvrige danske butikker fra juni.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?