Dagens tilbud

Black Friday er over os, og forretninger står i kø for at give os gode tilbud. FitBit giver dig de næste 92 timer, mulighed for at spare op til 40 engelske pund, tæt på 400 danske kroner, på deres produkter

Fitbit black friday

Fitness-trackerene fra FitBit er langt fra billige. Med priser på op mod 2.000 kroner, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle investere i deres produkter.

Men de næste 92 timer er det muligt at spare op til 40 engelske pund på deres produkter. Du skal bare købe dem via deres engelske shop, men så længe forretningen ligger indenfor EU, er det ikke noget problem. Udover fragtudgifterne kommer der ikke andre udgifter, told, skat eller lignende.

Deres store Fitbit Surge, kan du derfor købe for kun 159 pund, i modsætning til de 199 pund det normalt koster, hvor den mindste – Fitbit Surge – kan du spare 10 pund for.

Så har du lyst til at købe billigt ind, så smut forbi FitBits engelske shop her.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?