Dansk kickstarterprojekt får ingen støtte

Folk støtter ikke alt på kickstarter, det må danske Amin Durani sande, med kun 29 dage tilbage er der ikke en eneste der har interesseret sig for hans app-projekt

VisMood

Om det er en god idé eller om det virkelig er en dårlig idé, det må vores læsere selv dømme. Men danske Amin Durani har ikke held med sig på Kickstarter.com. Hans ide om at udvikle en app til smartphonen, der kan fortælle om dit humør, har ikke vundet gehør.

Med kun 29 dage tilbage af funding-periode og med et ønske om at rejse 100.000 kroner, er det opad bakke for projektet.

App’en, kaldet VisMood, skal være en gratis app som folk kan bruge til at udtrykke deres følelser, mens de er på farten. Amin Durani skriver selv, sociale medier boomer med informationer, og at det derfor kan være svært at få folk til at lægge mærke til ens dybeste følelser og tanker.

VisMood skulle sikre at dine beskeder og opdateringer får den bevågenhed, som du selv mener de fortjener.

Her på redaktionen er vi skeptiske om, hvorvidt VisMood er en god idé eller ej, men vi vil spændt følge udviklingen på Kickstarter.com. Vi vil også gerne komme med en opfordring til Amin Durani – find nogle lidt mere spændende præmier til dem, der sponsorerer projektet. At få en gratis konto til fem personer mod at donere 500 kroner er altså ikke specielt imponerende.

Læs mere om VisMood her, hvis du er nysgerrig.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.