Dansk smartphonespil skal aktivere unge

Social Sniper gør op med unges forbrug af stillesiddende underholdning. Skyd hinanden i virkeligheden

Social Sniper

Dansk spilfirma videreudvikler geocaching-konceptet – skyd dine venner med din iPhone eller Android-telefon. Flemming Ulrich Bøgh, idemanden bag spillet, fortæller:

“Social Sniper blander flere forskellige genrer, idet man kan sige, at der er en lille smule rollespil og strategi i det samt en hel del action. Og det er så kombineret med en form for geocaching (skattejagt med gps) – men i Social Sniper bevæger målene sig”.

Med Social Sniper er du bevæbnet med din smartphone ude på hemmelige missioner. På jagt efter et mål, som enten kan være en, du kender, eller en fremmed, som også spiller spillet. Du får ram på dit mål ved at skyde et billede af vedkommende med telefonens kamera. Men samtidig blotter du dig for andre sociale snigskytter, der måske har dig i sigtekornet.

“Du kan derfor aldrig vide dig sikker; din bedste ven, en i din familie eller en helt tredje kan være ude på at få ram på dig. Og når du fx er på ferie fortsætter spillet i nye, ukendte rammer,” fortæller spilskaberen.

Flemming Ulrich Bøgh beretter, at han kom på ideen til Social Sniper, fordi han blev træt af at se sin teenagesøn sidde stille bag computeren og spille med vennerne. I stedet skulle de unge ud og være aktive – bevæbnet med teknologien.

Sådan fungerer Social Sniper:

  1. Hent appen til din smartphone og opret dig som bruger.
  2. Hvis andre i nærheden også spiller, vil du snart modtage din første mission.
  3. Vær på vagt – for du kan også være målet for andres mission.
  4. Skyd dit target med din smartphones kamera.

Du finder app’en her.

Social Sniper

Del artiklen på