Dansk spildesign bryder igennem på det internationale marked

Nordic Game Supply har designet to mus og fire tastaturer i tæt samarbejde med Turtle Beach til markedet for spiltilbehør og hardware til PC. Omkring årsskiftet blev produkterne lanceret i Tyskland og Norden - nu er turen kommet til Australien og USA, og forude venter resten af det gigantiske verdensmarked, der sidste år ifølge Statista rundede 140 mia. kr. i omsætning

turtle beach

“Det er uhyre spændende for os at prøve kræfter med det internationale marked. For to år siden så vi et potentiale og en åbning i verdensmarkedet, og nu arbejder vi stenhårdt sammen med Turtle Beach for at få succes med projektet. Vi er allerede i butikkerne i Europa, Australien og USA og vi er hastigt på vej til Kina,” fortæller Morten-Stig Johansen, der er business developer hos Nordic Game Supply i en pressemeddelelse.

“Det er en af vores mest massive satsninger nogensinde.  Vi er naturligvis stærkt til stede i Norden, og har desuden taget et stort skridt ved at opkøbe et firma i Tyskland og etablere selskab i  Hong Kong. Dermed har vi sikret os stærke aftaler med de vigtigste tyske kunder samt effektiv produktion og kvalitetskontrol. Turtle Beach er et af de førende mærker i spilbranchen, men indtil i år har de udelukkende været kendt for deres gaming-headsets. “Vi ser frem til et stærkt samarbejde, og at opbygge en solid forretning i både Europa og resten af verden,” siger Morten-Stig.

Store forventninger

Nordic Game Supply har ejerskab over produkterne over hele verden og tjener således på hver enkelt solgt enhed. Det er et nyt forretningskoncept for begge parter, og der er store forventninger til projektet:

“Vi er meget glade for, at vi i samarbejde med NGS, kan introducere markedet for en vifte af produkter  i super høj kvalitet. Vi arbejder meget tæt sammen for at sikre, at de nye produkter opfylder vores høje standarder for kvalitet og innovation, og jeg er helt sikker på, at produkterne vil appellere til både spil-entusiaster og forhandlere verden over,” slutter Juergen Stark , der er administrerende direktør hos Turtle Beach Corporation.

Om de seks nye produkter

Den nye Turtle Beach produktserie er produceret af Nordic Game Supply i en eksklusiv licensaftale med Turtle Beach. Serien består indledningsvis af seks produkter i prisniveauer til forskellige målgrupper:

  • Mechanical keyboards: Impact 700, Impact 600, Impact 500
  • Hybrid keyboard: Impact 100
  • Programmable laser mouse: Grip 500
  • Optical mouse: Grip 300
  • Drift and Traction gaming mousepads

Her på Tech-Test har vi anmeldt Impact 700-tastaturet , og vi ser nærmere på Grip 500-musen i løbet af denne uge. 

Kommentar til artiklen?