Danske fodboldspillere med i FIFA 15 Club Edition

10 danske spillere fra Superligaen og 1. division er med i spillet

Danske fodboldspillere kommer til at pryde forsiden af FIFA 15 Club Edition, når Electronic Arts sender det populære fodboldspil på gaden den 25. september.

10 danske fodboldklubber, der dyster i Superligaen og 1. Division, har hver stillet op med en spiller. Når du køber FIFA 15, kan du vælge den udgave, som repræsenterer din favoritklub.

KlubUdvalgte spillere på coveret
FC MidtjyllandPione Sisto
Randers FCKasper Fisker
FC KøbenhavnAndreas Cornelius
Brøndby IFJohan Elmander
OBRasmus Falk
AaBKenneth Emil Petersen
AC HorsensJanus Drachmann
Silkeborg IFDennis Flinta
SønderjyskePierre Kanstrup
FC VestsjællandThomas Mikkelsen

FIFA 15 får en større detaljegrad end tidligere. Følg intensiteten på tilskuerpladserne, mens der råbes, heppes og jubles ligesom under virkelighedens kampe. Lyt med når kommentatorerne guider fans gennem kampenes fortællinger ved hjælp af den særlige dynamiske kamppræsentation. For første gang nogensinde vil alle 22 spillere på banen være bundet sammen af Emotional Intelligence-teknologien, der betyder, at spillerne reagerer på både deres med- og modspillerens handlinger i overensstemmelse med kampenes udvikling. Den nye generation af grafik lader spillerne træde ind på levende baner med græs, som bliver slidt og hærget under kampene. Authentic Player Visuals-teknologien gør spillerne mere adrætte, atletiske og virkelighedstro. Styringen af spillerne forbedrer den måde, de bevæger sig rundt på banen i takt med brugernes valg. Det giver de enkelte spillere større boldkontrol og mere personlighed, når de er i boldbesiddelse, samtidig med at mand-mod-mand-duellerne bliver mere intense og underholdende end nogensinde tidligere.   

FIFA 15 udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 25. september, mens spillet udkommer til Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo 3DS og PlayStation Vita i løbet af efteråret.