Danske Sandberg tilbage på markedet for computermus

Det er en meget klassisk designet mus og en meget futuristisk en af slagsen der markerer Sandbergs tilbagevenden

Wireless Touch Mouse

Den klassisk designede mus, Wireless Mouse Pro, er fået tilført et par ekstra knapper, hvor du blandt andet kan ændre på musens opløsning, altså hvor fint og præcist musen skal reagere.

Den anden mus, Wireless Touch Pro, har fået erstattet de traditionelle knapper og scroll-hjul med en helt flad plade. Det giver et meget elegant udseende, og ændrer markant måden musen bruges på.

Begge mus er trådløse og leveres med egen usb-modtager, så det ikke er nødvendigt at parre dem med din computer, eller installere drivere inden de kan bruges.

Produktchef Anders Petersen hos Sandberg fortæller i en pressemeddelelse:

“Vi har været lidt i tænkeboks, og har også forkastet mange projekter som ikke nåede længere end til tegnebordet. Det er et hårdt marked, hvor der er nogle etablerede mærker og generelt meget for pengene. Vi har det sådan, at vi ikke skal gå ud med noget, før vi reelt set har noget at byde på, som giver mening at vælge i forhold til de konkurrenter, som allerede er etableret på HID (Human Interface Device) markedet.”

Prisen på Wireless Mouse Pro er 149 kroner og prisen på Wireless Touch Pro er 219 kroner.

Wireless Mouse Pro
About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?