Danskudviklet højttalerserie er nu Spotify Connect-godkendt

Den danske højttalerproducent Clint Digital har fået den eftertragtede godkendelse fra Spotify til deres trådløse højttalerserie Asgard

Adgard Odin

Derved bliver der åbnet op for masser af nye potentielle kunder for hvem Spotity er et must have, og folkene bag Asgard er da også glade for at de ny har fået Spotify connected-godkendelsen.

”Vi er meget stolte af at have fået denne godkendelse fra en af Europas førende musikstreaming tjenester”, siger CEO Brian Larsen fra Clint Digital.

Det er let at flade tilbage i stolen og hvile på laurbærrene. Men Brian Larsen ved godt, at det er nødvendigt at fortsætte med at udvikle på Asgard-serien, og der er da også masser af planer for nye funktioner, features og tjenester til fremtidige opdateringer til højttalersystemet.

Blandt de nyeste opdateringer om Asgard har set er:

Trådløs Stereo setup-funktion. Tilslut to Asgard™ højttalere og lad dem spille højre/venstre for en flot trådløs stereooplevelse. Der er også indbygget radio med mere end 15.000 gratis radiostationer tilgængelige fra hele verden, der er kommet en ny Jukebox-funktion og så er der kommet Spotify Connect i fuld MultiRoom.

De to første modeller i serien – Freya og Odin – er allerede på markedet. De blev præsenteret med stor succes på elektronikmessen IFA i Berlin tidligere på året.

Alle Asgard-produkter er gode repræsentanter for godt Skandinavisk design, både når det gælder den stilrene formgivning, enkeltheden i brugerfladen, den høje kvalitet i lydgengivelsen samt det eksklusive materialevalg.

Hele Asgard-serien er udviklet i Danmark og designet af den danske designer Phillip Bodum.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.